Doordruk of doorslagsets

Doorslagsets of doordruksets, het begin van een degelijke administratie

zelfkopierend blokDeze bloks of sets staan onder allerlei namen bekend:

doordruksets (omdat het papier doordrukt), doorslagsets (omdat het nummer dwars door de papieren heen geslagen wordt, idem papier (de merknaam van het materiaal) of heel ouderwets, carbonpapier.

Hoe je het beestje ook noemt, het effect is hetzelfde, wat je schrijft komt meteen op 2 of meer vellen terecht.

In iedere oplage produceren wij zelfcopierende sets die tot blok gelijmd worden.
Door onze snelservice kunnen wij deze binnen één dag leveren in twee- of drievoud. Deze kunnen we ook nummeren, voorzien van boorgaten of zelfs barcodes voor geautomatiseerde verwerking. Afwerking kan in bloks met anti-doordrukvel. Levering in sets is ook mogelijk.

Om de snelservice waar te maken hebben wij de bestanden in de ochtend nodig, de lijmruggen moeten drogen waarna eventueel nog het anti-doordrukvel ingelijmd moet worden. Ouderwets handwerk, waar wij niet voor terugdeinzen!

In hogere oplages kunnen we tot 5-voud gaan. Ook kettingformulieren worden door ons geleverd tegen concurrerende prijzen.

Bij grote oplages is de het kleurgebruik erg belangrijk; een opmaak die te realiseren is in twee pantone kleuren heeft dan grote voordelen. Wij kunnen uw bestaande full colour ontwerp daarvoor ombouwen.