Watervast en onscheurbaar, onze menukaarten.

Op polyestermateriaal printen wij kaarten tot een formaat van 44x31 cm.

Deze zijn bij uitstek geschik als menukaarten, al dan niet gevouwen.

Verschillende diktes
Voor een kaart die gevouwen wordt printen we liever niet te dik materiaal. Vouwen wordt steeds moeilijker als je dik gaat printen. Een ongevouwen kaart kunnen we massief dik printen uiteraard.

Voor extreme duurzaamheid kunnen we de kaart ook nog lamineren, dan ontstaat een door en door kunststof, hoogglanzende kaart.

Print zonder witte rand, in iedere oplage
Omdat wij werken met een materiaal van 45x32 cm hebben we op A3 formaat (42x29,7) geen last van witte randen; die sijden we er namelijk af.

Alternatieve materialen en uitvoeringen

 

Deze menukaart is trapsgewijs uitgevoerd en onscheurbaar. Erg verstandig, deze klant moet drie maanden met de kaarten doen dus die moeten mooi blijven.

Menukaarten voor tijdelijk gebruik kunnen gewoon van papier gemaakt worden. Er bestaat ook papier dat met was behandeld is en daardoor goed tegen water kan. Dit kan echter nog steeds scheuren.

Scheuren kan voorkomen worden door het papier te lamineren, maar als je een gelamineerde kaart gaat vouwen, dan onstaat op de vouw schade.

Prijzen
Op formaat A3 printen we deze kaarten vanaf € 2,50 per stuk. Kleinere formaten naar rato met een snijtoeslag.

Levertijd
Van het materiaal houden we altijd een voorraad aan, dus leveren kan snel.

ook als visitekaart

Vervaardigd op de drukpers zijn kunststof kaarten in kleine oplage erg duur. Door onze  lokale productie kunnen we gelamineerde kunststof kaartjes snel en betaalbaar leveren. Uitgevoerd als visitekaart zijn ze nog eens erg mooi ook.