Nozem en Non, al jaren gesteund door Kennemer Print Service

 De nozem en de non, en haar voorloper Donkey Shot zijn al jaren klant van Kennemer Print Service.

Het poppodium moet natuurlijk wel laten weten ‘wat er speelt’. Via Social Media, maar ook de krant wordt de maandkalender bekend gemaakt. Maar wat zou het een kale boel zijn als de posters ontbraken. Daarom voorziet Kennemer Print Service al jaren in de posters die binnen en buiten in De Nozem hangen.

Nu de gemeente Heemskerk de huur heeft opgezegd vrezen ook wij voor de toekomst van de Nozem en de Non. Niet alleen raken we een klant kwijt maar ook een plek om van levende muziek te genieten.

Nu maar hopen dat Wim Burghout succes heeft met zijn rechtszaak tegen de gemeente en ons nog jarenlang van ‘echte’ muziek kan laten genieten. Als hij daarnaast ook een bescheiden winst kan gaan maken dan kunnen we nog jarenlang genieten.

nozem

HEEMSKERK – Terwijl hij de mouwen opstroopt om bij de rechtbank De Nozem en de Non en zijn huurcontract met de gemeente Heemskerk te verdedigen, kampt uitbater Wim Burghout met nog een probleem. Het bedrijf is op papier feitelijk failliet en zit al jaren in de rode cijfers. Toch houdt hij vol; naar eigen zeggen maakt het bedrijf dit jaar voor het eerst winst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *