Magnetische wand

Wil je graag een wand waarop je posters onbeperkt kunt wisselen, plaatsen, verschuiven. Of zelfs een compleet behang in een kwartier aan kunt brengen?

Dit is het unieke alternatief voor bedrukte platen of wissellijsten. Geheel vrij je foto's of posters magnetisch bevestigen.

Image
Image

Hierboven zie je een soort schuifpuzzel die in verschillende kleuren gemaakt is. De kaartjes hechten magnetisch aan de ondergrond. Ze zijn hufterproof gemaakt met een laminaatlaag, de bezoekers van het museum hebben zich drie weken uit kunnen leven!

<iframe width="578" height="435" src="https://www.youtube.com/embed/uSL7PUqahC8" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

De basis hiervoor is een zelfklevend, magnetisch materiaal waarmee de wand 'behangen' wordt. Daarna kunnen de 'ijzerhoudende' posters moeiteloos aangebracht worden.

Vooral musea maken graag van deze oplossing gebruik en kunnen hiermee heel creatief aan de gang gaan.

De grootste gebruiker is voor ons het Museum Kennemerland, die hebben een complete kamer ingericht voor wisselexposities. Het gaat hier vaak om meer dan 100 foto's van verschillende formaten, die moeiteloos opgehangen kunnen worden.

Kosten

De prijs van het basismateriaal is € 16,50- per m2 in wit, en € 15,- in zwart (excl. btw).

De minimum afname bij deze prijs is 3 m2 of meer. Bij kleinere afnames zal een wat hogere prijs berekend worden.

Het postermateriaal is ca € 25,- per m2 bij afname van enkele m2. Als er veel kleine afbeeldingen geprint worden dan komen hier nog snijkosten bij.

Demonstratie? Bel 0251-224189 of mail.

ook voor foto-exposities

Gemeente Beverwijk heeft binnenkort een aantal panelen van 40x60 hangen waarop fotoclubs hun werk kunnen exposeren.

 

denk aan het milieu

Een grote woningcorporatie nam bij ons altijd bedrukte foamborden af. Deze werden gebruikt voor bewonerspresentaties. En daarna weggegooid.

Ze nemen nu alleen nog de posters af door te werken met 10mm platen, die magnetisch gemaakt werden. De basisplaten gaan nu al 5 posterrondes mee, dat is ook financieel besparen.