Bouwtekeningen printen op topsnelheid

Bouwtekeningen printen, klaar terwijl je wacht, of dagelijks bezorgd in de IJmond.Altijd probleemloos parkeren bij onze vestiging op een steenworp afstand van de snelweg en het centrum van Beverwijk. Betrouwbaar door de modernste machines   tds700
Kennemer Print Service staat al jaren bekend om het printen van bouwtekeningen. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit architecten, aannemers, interieurbouwers maar ook grafische ontwerpers en particulieren. Voor de professionele klanten is het aloude motto: “tijd is geld” van bijzonder belang want iedere opdracht heeft spoed. Een dag wachten op afdrukken is kostbaar. Daarom is iedere opdracht voor ons een spoed opdracht.
 
Formaten
s
Wij kunnen bouwtekeningen printen tot een formaat van 91,4 x 500 cm (in kleur zelfs tot 107 cm breed’. Uiteraard ook de standaardmaten A0, A1, A2, A3 en A4. Aanleveren van de bestanden kan via email, ftp of wetransfer, zie de aanleverpagina voor instructies. De beschikbare papiermaterialen zijn: 75 grams Océ black label tds-papierlade120 grams Océ black label Transparant 80 grams gekleurd papier in diverse kleuren.
Afwerking
Standaard worden de bouwtekeningen gevouwen. Wij kunnen ze ook opplakken en/of waterdicht plastificeren. Hiermee geeft u de perfecte presentatie! Voor kleurenprints gebruiken wij topkwaliteit Canon grootformaat inkjetprinters. In plaats van één snelle machine hebben we gekozen voor twee vrijwel identieke machines die op kwaliteit gericht zijn. Hiermee printen wij tot 107 cm breed op papier, posterpapier, fotopapier, sticker, canvas. Dit alles in onberispelijke fotokwaliteit en door de hoge capaciteit zijn ook hier opdrachten met spoed op zijn plaats.. Ruime openingstijden, gericht op het bedrijfsleven zorgen ervoor dat u niet voor een dichte deur komt te staan.
Koeriersdienst
Als u de deur niet uit kunt maak dan gebruik van onze kosteloze koeriersdienst, dagelijks bedienen wij hiermee de regio IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Castricum, IJmuiden, Velsen, Uitgeest, Limmen en Haarlem).