Bouwtekeningen printen op topsnelheid

Bouwtekeningen printen, klaar terwijl je wacht, of dagelijks bezorgd in de IJmond.Altijd probleemloos parkeren bij onze vestiging op een steenworp afstand van de snelweg en het centrum van Beverwijk.

Betrouwbaar door de modernste machines

tds700

Formaten
s

Wij kunnen bouwtekeningen printen tot een formaat van 91,4 x 500 cm (in kleur zelfs tot 107 cm breed’. Uiteraard ook de standaardmaten A0, A1, A2, A3 en A4. Aanleveren van de bestanden kan via email, of wetransfer, zie de aanleverpagina voor instructies.

 

 

tds-papierlade

Afwerking

Standaard worden de bouwtekeningen gevouwen. Wij kunnen ze ook opplakken en/of waterdicht plastificeren. Hiermee geeft u de perfecte presentatie!

Voor kleurenprints gebruiken wij topkwaliteit Canon grootformaat inkjetprinters. In plaats van één snelle machine hebben we gekozen voor twee vrijwel identieke machines die op kwaliteit gericht zijn. Hiermee printen wij tot 107 cm breed op papier, posterpapier, fotopapier, sticker, canvas. Dit alles in onberispelijke fotokwaliteit en door de hoge capaciteit zijn ook hier opdrachten met spoed op zijn plaats..

Ruime openingstijden, gericht op het bedrijfsleven zorgen ervoor dat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Koeriersdienst

Als u de deur niet uit kunt maak dan gebruik van onze kosteloze koeriersdienst, dagelijks bedienen wij hiermee de regio IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Castricum, IJmuiden, Velsen, Uitgeest, Limmen en Haarlem).