Geboortekaartjes ontwerp en druk

Kinderen geboren in Beverwijk hebben geluk! Bij ons heeft u de keuze uit geboortekaartjes, die wij in voorbeeldboeken kunnen tonen. Maar ook maken wij, samen met u, graag een ontwerp. Door samenwerking met een aantal regionale ontwerpers kan ook een uniek kaartje ontstaan waarbij u zelf verrast zult zijn van de creativiteit van de ontwerper.

Collecties

Bij ons kunt u kiezen uit onderstaande collecties. De boeken hiervan kunt u inzien en na afspraak mee naar huis nemen om op uw gemak een geboortekaartje uit te zoeken. Belarto verkrijgbaar bij Kennemer Print Service Buromac verkrijgbaar bij Kennemer Print Service family-cards verkrijgbaar bij Kennemer Print Service De geboortekaarten worden compleet met enveloppen en eventuele sluitzegels geleverd en door ons opgemaakt en ingedrukt. geboortekaartjes eigen ontwerp

Ontwerpen jullie geboortekaartjes

wij hebben wel wat voorbeelden, maar willen deze aanpassen. Kunnen jullie een ontwerp maken?

Ja, maar....

Als we uitgaan van een aangeleverde illustratie en een voorbeeld is het mogelijk om binnen korte tijd tot een leuk resultaat te komen.

Maar let op! Het kan snel tijdrovend worden als je niet een goed beeld hebt van wat je wilt bereiken. Met een uurtarief voor DTP werk kan dit snel oplopen.

Naar productpagina

Wat is de levertijd

ons kind komt sneller dan verwacht....

2 dagen... of sneller

Een kaart uit de collectie moet eerst door de fabrikant geleverd worden, dan kunnen we drukken. Hier gaan helaas een paar dagen overheen.

Een kaart die geheel in eigen beheer ontworpen en gedrukt wrodt is zelfde dag gereed.

Naar productpagina

Kunnen jullie de enveloppen adresseren?

en kan dat dan een gekleurde envelop zijn?

Ja, als je een Excel aanlevert

Adreslijst in excel met:
Naam, Adres, Postcode, Woonplaats in aparte kolommen.

Naar productpagina