Bouwtekeningen printen op topsnelheid

Bouwtekeningen printen, klaar terwijl je wacht, of dagelijks bezorgd in de IJmond.Altijd probleemloos parkeren bij onze vestiging op een steenworp afstand van de snelweg en het centrum van Beverwijk.

Betrouwbaar door de modernste machines

tds700

Formaten
s

Wij kunnen bouwtekeningen printen tot een formaat van 91,4 x 500 cm (in kleur zelfs tot 150 cm breed’. Uiteraard ook de standaardmaten A0, A1, A2, A3 en A4. Aanleveren van de bestanden kan via email, of wetransfer, zie de aanleverpagina voor instructies.

 

 

tds-papierlade

Afwerking

Standaard worden de bouwtekeningen gevouwen. Wij kunnen ze ook opplakken en/of waterdicht plastificeren. Hiermee geeft u de perfecte presentatie!

Ook bouwtekeningen in kleur worden door ons geleverd.  De dekking van grote inkvlakken heeft geen invloed op de gladheid van het papier.

Voor fotografisch werk hebben wij de beschikking over inkjetprinters van 150 cm breed. Dit alles in onberispelijke fotokwaliteit en door de hoge capaciteit zijn ook hier opdrachten met spoed op zijn plaats..

Ruime openingstijden, gericht op het bedrijfsleven zorgen ervoor dat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Koeriersdienst

Als u de deur niet uit kunt dan zorgen wij dat de tekeningen bij je thuis komen, wij bedienen met eigen transport de regio IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Castricum, IJmuiden, Velsen, Uitgeest).